Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Van goede kwaliteit De Zorgapparaat van de ultrasone klankhuid voor verkoop
Van goede kwaliteit De Zorgapparaat van de ultrasone klankhuid voor verkoop
Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— — — Elane

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Mlikang Technology Co., Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen Mlikang Technology Co., Ltd. Shenzhen Mlikang Technology Co., Ltd. Shenzhen Mlikang Technology Co., Ltd. Shenzhen Mlikang Technology Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Mlikang
Aantal werknemers : 30~100
Jaarlijkse omzet : 300-800
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 80% - 90%

MLIKANG DE BESTE DIENST VAN DE TECHNOLOGIE

 

Vrije Pre-Sales/het Vrije Steekproef Merken die raadplegen

 

MLIKANG TECHNOLOGIEaanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

 

De vrije & Steekproef die is beschikbaar maken testen. Wij konden steekproef verstrekken kostenloos, maar de vracht is veroorlooft zich door de klanten.

 

 

7-15 Werkdagen Snelle Levering

 

Uw orde wordt verstrekt door ons, zullen wij ons beste proberen om snelle levering aan iedereen te maken.

 

OEM (Origineel Materiaalvervaardiging):

 

De origineel materiaalfabrikanten zouden belangrijke verbeteringen en wijziging die van onze producten op verzoek van de klant, implicerend belangrijke veranderingen in mechanische structuur, kringsstructuur, softwarefuncties, of aangepaste producten voor klanten volgens klantenbehoeften moeten maken herontwerpen. Behoort tot het werkingsgebied van OEM.

 

ODM (Originele Ontwerpvervaardiging):

 

De originele ontwikkelaar zal gedeeltelijke wijzigingen aan de bestaande producten van ons bedrijf op verzoek van de klant maken. Het impliceert geen belangrijke veranderingen in de mechanische structuur, van de kringsstructuur en van de software functies, en vereist dat de producten worden gemaakt in het merk van de klant, die tot het werkingsgebied van ODM behoren.

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

 

a) Grondstoffencontrole

 

Bij ons lokaal gebied, zijn er vele grondstoffenfabrikanten en wij houden goede verhouding met hen, hebben wij grote en stabiele aankoophoeveelheid van hen en zij waarborgen om stabiel kwaliteitsmateriaal aan ons te leveren. Ons bedrijf heeft strenge eisen op de kwaliteitscontrole van grondstoffen.

 

b) Workshop

 

Wij hebben nu eersteklas workshops. Elke werknemer draagt de aangewezen het werkhulpmiddelen om een schone en veilige werkomgeving te verzekeren.

 

c) Kwaliteitscontrole

 

c1. QC in workshop

Twee supervisors zullen om controleren ervoor te zorgen de producten kwaliteit ontmoeten.

c2. QC in verpakking

De arbeiders controleren of de producten en de verpakkingsmaterialen aan de normen alvorens voldoen te verpakken

 

d) De kwaliteit klaagt

 

Als om het even welke klanten maken klaagt de kwaliteit, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze fabrieksmanager rapporteren. Gewoonlijk zullen wij een vergadering met productie, het kopen en verpakkingsafdelingen in 24 uren, houden en zullen reactie in 48 uren met en oplossing terugkoppelen.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze producten, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: paul@mlikang.cn, en verheugt zich op het werken met u.

 

 

Sterkte: De sterkte van marktconcurrentievermogen, sterkte bleek om in de markt worden weerspiegeld, zijn wij test.

 

Hartstocht: Rijke geest van ons merk, de team trillende, stevige stichting, de industrievooruitzichten, duidelijke doel programmering, onze hartstocht van het meer zelfvertrouwen.

 

Team: In de praktijk ondergedompeld voor vele jaren, internationale binnenlandse en internationale industrie en beroepsbekwaamheden en professionele kwaliteiten, professionalisme en sterk en trillend.

 

Capaciteit: Test de capaciteit van de eerste stap denkt, en de capaciteit van de tweede stap van de test moet werken, is de derde stap het resultaat, liet ons stap voor stap inspectie bevestigt.

 

Visie: De belangrijke merken in de industrie is één van ons proces is ons doel om het merk te worden door werknemers, partners, consumenten, eerbied en liefde.

 

Mening: Wij taxeren terugkeer aan het personeel, hechten wij ook belang aan de belangen van de partners, besteden wij altijd aandacht aan de belangen van consumenten, geven wij meer om nuttige bijdrage tot sociaal, milieu.

Contactgegevens
Shenzhen Mlikang Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Lee

Tel.: 008615220120885

Fax: 86-755-29368437

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)